Estades temàtiques / Visiting Artists del Big Pulse Dance Alliance / Olot

ISABELLA OBERLÄNDER

Del 25 d'abril de 2024 al 28 d'abril de 2024

ISABELLA OBERLÄNDER
Ballarina i coreògrafa
Limerick (Irlanda)

Biografia

Isabella Oberländer és una ballarina i coreògrafa amb seu a Limerick (Irlanda), on va ser artista associada amb Dance Limerick 2019-2021. El seu treball es dedica a marcs coreogràfics que abracen la materialitat del cos i pretenen una articulació visceral del físic i el pensament. Treballar el múscul de la imaginació, involucrar-se amb idees feministes queer i ballar amb el cor són parts integrals de la seva pràctica artística. Com a artista de dansa que sempre està buscant, sempre està en moviment.

Amb l'alienació, l'alteritat i la dansa suada com a nucli, el seu treball en solitari Glisten es va estrenar al Dublin Fringe Festival 2021. Com a intèrpret ha treballat amb Philip Connaughton, Lucy Suggate, Pietro Marullo, Mary Nunan i Laura Murphy. Actualment col·labora amb Fearghus Ó Conchúir en el desenvolupament de la pràctica Tearmann Aiteach/Queer Sanctuary i treballa amb el científic de plantes Eoin Lettice com a part de la seva residència amb UCC Creative & ERI a Glenkeen Gardens/Crespo Foundation.

Projecte

Participarà del Visting Artist Programe del Festival Sismògraf, reunint-se amb artistes catalans i programadors del país.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"