Estades temàtiques / Visiting Artists del Big Pulse Dance Alliance / Olot

ANA MELISSA CABALLERO ROMERO

Del 25 d'abril de 2024 al 28 d'abril de 2024

ANA MELISSA CABALLERO ROMERO
Ballarina i professora de dansa
Colòmbia

Biografia

Ana Melissa Caballero és una ballarina professional colombiana amb més de 15 anys de formació en dansa clàssica, jazz i dansa contemporània i amb una àmplia trajectòria en l'escena colombiana. És professora de dansa a la Univesitat Distrital de Colòmbia i ha estudiat el màster en Gestió Cultural a la Universitat Internacional de Catalunya.

Treballa com a ballarina, creadora, gestora i productora de la companyia DoSSoN Art en Moviment des del 2014 sota la direcció de Natalia Reyes Duque, amb qui ha guanyat diferents reconeixements a nivell nacional i internacional. L'any 2019 s'integra a la companyia LaMultiverse sota la direcció de Leidy AngelicaRoa, primerament com a ballarina i posteriorment integrant de l'equip de producció. Actualment, viu a la ciutat de Barcelona i treballa com a tècnica de cultura amb les companyies de teatre La Veu Ofegada Projecte Escènic i CòmicONTeatre.

A més, ha realitzat tasques en coproducció amb l'artista, investigadora i creadora Catalina Hernández als Estats Units amb la vídeo dansa RESONANT, desenvolupant un projecte col·laboratiu (Colòmbia - Estats Units) en investigació i creació per vídeo-dansa. També ha col·laborat amb el Col·lectiu Collage a Barcelona Espanya amb l'obra Remei a l’exili, un projecte amb el suport d'IBERESCENA.

Projecte

Participarà del Visting Artist Programe del Festival Sismògraf, reunint-se amb artistes catalans i programadors del país.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"