Estades temàtiques / Olot

Residència creativa Hivernem

Del 11 de març de 2024 al 15 de març de 2024

Residència creativa Hivernem

Març 2024

El programa Hivernem, de FiraTàrrega i l'Institut Ramon Llull, pretén fomentar la recerca per a l'escriptura de creacions artístiques vinculades a les arts escèniques i a l'espai públic. L'objectiu d'aquest programa, nascut el 2020, és contribuir al desenvolupament de processos d'escriptura en les millors condicions, a través de la recerca, l'intercanvi de coneixement i la mentoria amb experts que garanteixin l'excel·lència de l'escriptura, la investigació i la creació de propostes vinculades a les arts escèniques i a l'espai públic.

Durant tot un any, els artistes reben assessorament i participen en diferents estades, una de les quals és a la residència Faberllull.

En aquesta edició els projectes premiats han estat els de Daniela Poch, de la companyia Eléctrico 28, pel seu projecte Els llocs i Prisca Villa, de la companyia Kamchàtka, amb la proposta El gran format dels anys 20.

Residents

DANIELA POCH

DANIELA POCH

Actriu i creadora
CLÀUDIA MIRAMBELL

CLÀUDIA MIRAMBELL

Creadora artística
PRISCA VILLA

PRISCA VILLA

Directora, actriu i creadora
LLUÍS PETIT

LLUÍS PETIT

Actor i creador

Opinions

Què diuen de nosaltres els residents

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"