Estades temàtiques / Residència creativa Hivernem / Olot

PRISCA VILLA

Del 11 de març de 2024 al 15 de març de 2024

PRISCA VILLA
Directora, actriu i creadora
Catalunya

Biografia

Prisca Villa és directora i actriu creadora. S’ha format com a actriu i directora a Barcelona, on ha col·laborat amb diferents companyies de teatre fins que va decidir co-crear la companyia Kamchatka.

Villa s’ha especialitzat en la creació en espais públics. A més de Kamchatka, també ha fundat la seva pròpia companyia, L’equipe NCNC, amb la qual ha desenvolupat més de 10 projectes site-specific, que han comptat amb la participació comunitària del lloc on es duen a terme.

Projecte

A Faberllull, Prisca Villa vindrà acompanyada de Lluís Petit per desenvolupar el projecte El gran format dels anys 20, guanyador del programa Hivernem 2024. La proposta planteja un procés d'investigació sobre el gran format i el desplaçament de les masses combinat amb l’eix temàtic de les migracions i la seva ciclicitat. A través de la història, l’activisme i la tecnologia, la recerca pretén aprofundir en el context històric del moviment de les poblacions i en els processos metodològics per a crear un espectacle de gran format a l’espai públic.

Villa i Petit volen aprofundir en què significa ser part d’un moviment migratori. Per això investigaran la potència evocadora de les imatges per aflorar la història de cada lloc, relacionada amb la migració en els seus sentits més amplis.

“Com podem parlar d'una temàtica tan intensa i políticament utilitzada sense ser pamfletàries?”, es pregunten els dos artistes.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"