Estades temàtiques / Residència creativa Hivernem / Olot

LLUÍS PETIT

Del 11 de març de 2024 al 15 de març de 2024

LLUÍS PETIT
Actor i creador
Catalunya

Biografia

Lluís Petit és un actor creador que sent atracció per trencar els convencionalismes teatrals. Ho fa a través del contacte directe amb el públic, dels espais no-convencionals, de l’humor i de la combinació de disciplines artístiques.

A més de formar part de la companyia Kamchatka, també és un dels membres de la companyia de teatre per a tots els públics Teatre Animal.

Projecte

A Faberllull, Lluís Petit vindrà acompanyat de Prisca Villa per desenvolupar el projecte El gran format dels anys 20, guanyador del programa Hivernem 2024. La proposta planteja un procés d'investigació sobre el gran format i el desplaçament de les masses combinat amb l’eix temàtic de les migracions i la seva ciclicitat. A través de la història, l’activisme i la tecnologia, la recerca pretén aprofundir en el context històric del moviment de les poblacions i en els processos metodològics per a crear un espectacle de gran format a l’espai públic.

Villa i Petit volen aprofundir en què significa ser part d’un moviment migratori. Per això investigaran la potència evocadora de les imatges per aflorar la història de cada lloc, relacionada amb la migració en els seus sentits més amplis.

“Com podem parlar d'una temàtica tan intensa i políticament utilitzada sense ser pamfletàries?”, es pregunten els dos artistes.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"