Estades temàtiques / Olot

DANSA BIDE

Del 17 de setembre de 2018 al 20 de setembre de 2018

DANSA BIDE

BIDE (Barcelona Internacional Dance Exchange)

BIDE (Barcelona Internacional Dance Exchange) és una organització que ofereix serveis a professionals del moviment (coreògrafs i ballarins) i performance des de l’any 2007 fins a l’actualitat. Un dels objectius de BIDE és donar valor a les arts del moviment dins del context social contemporani. BIDE impulsa la movilitat i l’intercanvi entre artistes de diferents edats, cultures i trajectòries, i també promou el diàleg entre diferents models, ideologies i realitats mitjançant dinàmiques de participació transversals. Treballa amb una estructura per a l’intercanvi i formació creativa amb forma de laboratoris.

BIDE organitza tres tipus d’activitats durant l’any:

1. Lab-meeting, un esdeveniment d’una setmana que se celebra cada primavera a La Caldera de Les Corts a Barcelona, i Lab-meeting satèl·lit és el mateix format del Lab-meeting però se celebra a altres indrets, fora de la seva seu i amb una durada de tres o cinc dies, a demanda del lloc que el contractin.

2. Lab-residency, un programa de residències en col·laboració amb els nostres socis.

3. Seminaris d’introducció al treball de laboratoris de BIDE i conferències sobre xarxes d’emprenedoria dels artistes.

Durant la nostra estada a Faber ens reunirem tot l’equip de BIDE per fer diagnòstic del projecte, establir les línies de treball i el futur de l’empresa, deliberar el pla de negoci a escala nacional i internacional, observar les sinergies dels components de l’equip i encarar el període 2018-2020. Amb aquesta residència, l’equip de BIDE inicia un treball d’acompanyament amb en Toni González, assessor de projectes culturals.

Residents

LOLA RODRÍGUEZ

LOLA RODRÍGUEZ

Productora
TRISTÁN PÉREZ-MARTÍN

TRISTÁN PÉREZ-MARTÍN

Fotògraf i editor de vídeo
FABRITIA D’INTINO

FABRITIA D’INTINO

Directora artística i de comunicació
SEBASTIÁN GARCÍA FERRO

SEBASTIÁN GARCÍA FERRO

Director artístic

Opinions

Què diuen de nosaltres els residents

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"