Estades temàtiques / DANSA BIDE / Olot

TRISTÁN PÉREZ-MARTÍN

Del 14 de setembre de 2018 al 17 de setembre de 2018

TRISTÁN PÉREZ-MARTÍN
Fotògraf i editor de vídeo
Espanya i Argentina

Biografia

Nascut a Buenos Aires, l’Argentina, Tristán és llicenciat per l’Escola d’Art Fotogràfic Avellaneda (Buenos Aires, 1999). Va aprendre amb fotògrafs experimentats a l’Argentina abans de viatjar per un any, explorant la fotografia documental i de viatges. Amb seu a Barcelona, ​​ha format part de l’Associació Cultural Finmatun, on ha dirigit tallers i projectes de música, vídeo, fotografia i dansa a les Corts (2006-2014). Des de 2007 s’ha especialitzat en fotografia d’arts escèniques, i el 2010 en vídeo d’arts escèniques. Tristán col·labora amb BIDE, una plataforma de networking i intercanvi per coreògrafs, ballarines i intèrprets professionals, com a fotògraf i videògraf des de 2012, i més recentment amb els mitjans socials i la comunicació. També és el fotògraf i videògraf resident del Centre de Creació La Caldera (Barcelona). Membre fundador de la plataforma Ciutat Sonora, col·labora en la creació de vídeos musicals. En els últims deu anys Tristán ha treballat i col·laborat amb diferents ballarins, coreògrafs, festivals, teatres i institucions culturals a Barcelona, ​​Espanya, Europa i més recentment a Amèrica del Nord a la ciutat de Nova York i Terranova.

Es va incorporar a l’equip de BIDE el 2013.

Projecte

Durant la nostra estada a Faber ens reunirem tot l’equip de BIDE per fer diagnòstic del projecte, establir les línies de treball i el futur de l’empresa, deliberar el pla de negoci a escala nacional i internacional, observar les sinergies dels components de l’equip i encarar el període 2018-2020. Amb aquesta residència, l’equip de BIDE inicia un treball d’acompanyament amb en Toni González, assessor de projectes culturals.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"