Estades temàtiques / DANSA BIDE / Olot

LOLA RODRÍGUEZ

Del 14 de setembre de 2018 al 17 de setembre de 2018

LOLA RODRÍGUEZ
Productora
Espanya

Biografia

Gestora cultural de projectes escènics, distribució i venda d’espectacles de companyies de dansa i teatre. Ha desenvolupat la seva carrera durant 30 anys com a responsable de gestió i organització d’equips humans i béns materials en l’àmbit de l’administració pública de Catalunya amb una àmplia formació. Tècnic Superior de Belles Arts i Disseny de muntatges efímers i llicenciada en Interiorisme per l’Escola d’Aplicació Arts i Disseny Llotja de Barcelona. Ella confia en la vida i en totes les experiències ens ofereix una bona educació. Els seus interessos són les relacions humanes, l’autoconeixement, les arts escèniques, el disseny, l’artesania i la literatura infantil com a resultat de ser mare de dos fills.

Es va incorporar a l’equip de BIDE com a productora el 2018.

Projecte

Durant la nostra estada a Faber ens reunirem tot l’equip de BIDE per fer diagnòstic del projecte, establir les línies de treball i el futur de l’empresa, deliberar el pla de negoci a escala nacional i internacional, observar les sinergies dels components de l’equip i encarar el període 2018-2020. Amb aquesta residència, l’equip de BIDE inicia un treball d’acompanyament amb en Toni González, assessor de projectes culturals.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"