Estades temàtiques / DANSA BIDE / Olot

FABRITIA D’INTINO

Del 14 de setembre de 2018 al 17 de setembre de 2018

FABRITIA D’INTINO
Directora artística i de comunicació
Itàlia

Biografia

Intèrpret i coreògrafa autònoma. L’any 2008 es va graduar amb un diploma a l’Acadèmia Nacional de Dansa de Roma (IT), i el 2011 es va graduar amb un BA en dansa en Artez Hogeschool de Kusten en Arnhem (NL). Amb un especial interès per la improvisació i la composició instantània, va actuar en diversos contextos com a ballarina i creadora en col·laboració amb diferents tipus d’artistes a Europa, els Estats Units i l’Amèrica Llatina. Des de 2013 col·labora amb l’empresa Déjà Donnè (Perusa) que produeix els seus treballs. L’any 2014 rep el suport del programa de la UE Dansa Moves Ciutats (Terni/Riga) per a la investigació sobre l’art específic del lloc. El 2015 una de les seves col·laboracions forma part dels treballs de graduació de SNDO – Escola per a un nou desenvolupament de dansa (Amsterdam). L’any 2015 comença a treballar amb la Companyia Sosta Palmizi (Cortona, Itàlia) com a ballarina i amb el teatre ZUT (Foligno, Itàlia) com a organitzadora. Actualment resideix a Itàlia.

Es va incorporar a l’equip de BIDE com a col·laboradora artística el 2013.

Projecte

Durant la nostra estada a Faber ens reunirem tot l’equip de BIDE per fer diagnòstic del projecte, establir les línies de treball i el futur de l’empresa, deliberar el pla de negoci a escala nacional i internacional, observar les sinergies dels components de l’equip i encarar el període 2018-2020. Amb aquesta residència, l’equip de BIDE inicia un treball d’acompanyament amb en Toni González, assessor de projectes culturals.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"