El Robolot s’omple de ponències amb residents de Faberllull

dilluns, 13 / de maig / 2024 , Olot

El Robolot s’omple de ponències amb residents de Faberllull

El Robolot s’omple de ponències amb residents de Faberllull

Els residents de l’estada de robòtica participen al Robolot. Aquest dissabte els diferents científics i educadors que es troben aquests dies a Faberllull han assistit a la jornada celebrada a la sala El Torín d’Olot, moderant diferents debats i activitats.

Jens Mönig, Andrea Mayr-Stalder i Joan Guillén han parlat sobre Snap!, una eina de programació gràfica per blocs, creada per la Universtiat de Berkeley. És fàcil d’utilitzar i està pensada per desenvolupar jocs, animacions i creacions multimèdia. Està pensada perquè es pugui utilitzar a l’escola, adaptant-la als diferents nivells educatius.

Tot seguit, ha estat el torn de conèixer els Microblocks, un llenguatge de programació de blocs, gratuït, que combina la programació en directe amb l’operació autònoma. L’han explicat al públic assistent John Maloney, Bernat Romagosa i Josep Ferràndiz. Més tard, Juanjo López i Toni Moreno han parlat dels Arduinoblocks, una eina que facilita la programació. La sessió del matí ha acabat amb una presentació de les diferents fires STEAMmakers i projectes del robolot 23/24, a càrrec de la Cati Quintana i en Toni Moreno.

El Robolot ha continuat a la tarda amb l’intercanvi d’experiències didàctiques entre vuit centres educatius. La sessió d’aquest dissabte anava especialment dirigida a docents de tots els nivells educatius interessats en la didàctica de la programació i la robòtica. Han descobert nous recursos, eines i línies de treball.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"