Carolina Martínez-López comparteix el seu procés d’escriptura

dissabte, 30 / de desembre / 2023 , Olot

Carolina Martínez-López comparteix el seu procés d’escriptura

Carolina Martínez-López comparteix el seu procés d’escriptura

L’activitat que va realitzar Carolina Martínez-López a la Biblioteca Marià Vayreda en col·laboració amb l’artista, escriptor, professor i investigador Carlos Ruiz Brussain, va consistir en una apertura transdisciplinar del procés d’escriptura i composició dels poemaris escribir y respirar (2020) i el punto ciego del paisaje (2021).

A la primera part, es van abordar aquests treballs des d’una perspectiva conceptual, comparant-los amb processos creatius semblants. A la segona, es van plantejar les connexions i possibilitats de translació entre els diferents llenguatges artístics, procedint a una intervenció performativa que barrejava la lectura de poemes i el dibuix. En un últim moment, l’activitat es va obrir a la participació dels assistents, que van crear una sèrie de collages amb dibuixos i fragments dels poemes d’aquests llibres.

L’objectiu era mostrar com l’escriptura no és una cosa plana ni lineal, sinó que, tot i que ja estigui fixada en un llibre, és infinita i pot cobrar vida constantment i de diferents maneres. També que l’artista és una mena de canal transmissor i que l’art no és un fi en si mateix, sinó un mitjà per accedir a altres nivells de coneixement de la realitat.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"