Halyna Istomina presenta la seva obra ”La Defensa de Kiev. 2022”

divendres, 15 / de setembre / 2023 , Olot

Halyna Istomina presenta la seva obra ”La Defensa de Kiev. 2022”

Halyna Istomina presenta la seva obra ”La Defensa de Kiev. 2022”

El meu quadritxe es titula "La Defensa de Kiev. 2022". El 24 de febrer de 2022 va tenir lloc un atac militar sorprenent contra un país desprevingut. Kiev va ser defensat per persones totalment desprevingudes. Els kíevans autèntics són persones especials que estimen la seva ciutat fins al límit. Tots es van unir per defensar Kiev, incloent-hi dones i nens. Les forces eren totalment desiguals. I de sobte, en el cel, va aparèixer la imatge de l'arcàngel Miquel. I amb l'ajuda de l'arcàngel Miquel, la gent va aconseguir repel·lir l'atac dels agressors russos. Després, va arribar l'ajuda militar. Es va establir una defensa antiaèria i es van prendre altres mesures. Aquestes persones estaven al costat dels arcàngels, perquè també són fills de Déu.

L'arcàngel Miquel lidera l'exèrcit celestial. Mentre que l'arcàngel Rafel - la curació

Vaig utilitzar fusta contraxapada antiga com a material per al quadritxe, la qual el propietari tenia la intenció de llençar a les escombraries. Els forats cremats simbolitzen els trets. Vaig pintar sobre la fusta contraxapada preparada amb una tècnica mixta. Va ser un acrilico i aquarel·la. El quadritxe va ser iniciat el 2022. Va ser en aquest temps que tots aquests personatges van néixer. No obstant això, només els arcàngels Miquel i Rafel van ser pintats el 2022. Es van exposar a les esglésies de Pineda de Mar, Calella i el Monestir d'Arenys de Mar durant els concerts del cor ucraïnès.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"