Projecció de la pel·lícula ”Zimanê Çîya”

dijous, 16 / de juny / 2022 , Olot

Projecció de la pel·lícula  ”Zimanê Çîya”

Projecció de la pel·lícula ”Zimanê Çîya”

En el marc de l'estada "The Purple Meridians" a faberllull Olot, el dijous 16 de juny a les 20h, a l'Ateneu Popular Mala Petja es va projectar un film de Lisa Çalan (15min), Zimanê Çîya (The Language of the Mountains) 2016. by Lisa Çalan (15min), Zimanê Çîya (The Language of the Mountains) 2016, will be screened. Xemgin té sis anys. A classe li diuen "Hengin", la versió turca de "Xemgin", mentre que fora del'escola el criden "Pîzot", entremaliat en kurd. A l'escola no parla molt, però fora d'ella fa honor alseu sobrenom kurd. Els professors van i venen. Xemgin -que no parla turc- passa per tres d'ells. I comencen els problemes.

A l'acabar la projecció , es va portar a terme la tertúlia amb les també cineastes kurdes, Güliz Sağlam i Ruken Ergüneş Özdemir, Fundadora i membre de la junta directiva de l'Associació de Dones Rosa Kadin Diyarbakır.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"