Taller de competències espacials per a mestres 

dimecres, 26 / de gener / 2022 , Olot

Taller de competències espacials per a mestres 

Taller de competències espacials per a mestres 

Es realitza un taller amb mestres d’escoles d’Olot focalitzat en experimentar amb els materials creats per les residents durant l’estada a Faber. L’objectiu és testar les eines pràctiques desenvolupades i l’experiència del taller.

El programa inclou una breu presentació teòrica sobre la competència espacial, el joc amb les cartes creades, una breu presentació teòrica dels criteris de qualitat dels entorns d’aprenentatge, un debat sobre les imatges d’escoles de les persones participants i una segona ronda del joc de cartes.

Al finalitzar el taller les persones participants mostren interès en seguir explorant la temàtica, i també confirmen que la dinàmica generada afavoreix la presa de consciència sobre la complexitat dels entorns d’aprenentatge a la vegada que la teroria presentada els empodera per passar a l’acció.

Per part de les residents, el taller amb les mestres d’Olot valida la utilitat de les eines creades i la propera fase del projecte pilot. El pas següent és experimentar les eines generades a Faber en diversos contextos professionals del nostre territori.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"