Recital de Jung Sun Kang, a l'Escola de Música Harmonia

dissabte, 18 / de setembre / 2021 , Olot

Recital de Jung Sun Kang, a l'Escola de Música Harmonia

Recital de Jung Sun Kang, a l'Escola de Música Harmonia

La residència Faber em va connectar amb la Marina i el Xavi, que viuen a Olot i tenen un estudi de gravació bonic i professional amb un piano de cua. Van ser molt amables i acollidors. La residència també em facilitava taxis a diari, així que l'experiència no va ser massa estressant per a mi.

El director de l'escola Harmonia, en Jordi, també va ser molt amable i acollidor. Em va portar per tota l'escola i em va explicar una història sobre Alicia de Larrocha. El recital de piano i la conversa com a artista en què vaig participar van semblar ben bé com un sopar amb bons amics. Va aparèixer una bona quantitat de gent, tot i que plovia molt. La Marina va ser prou amable de traduir el meu anglès al català. Em vaig emocionar molt amb la música en viu després d’haver passat tot un any sense espectadors a causa de la COVID-19. Vull donar les gràcies a la residència Faber i a la Marina per aquesta experiència tan encoratjadora a Olot, Catalunya.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"