Intercanvi d’experiències a la biblioteca Marià Vayreda d’Olot

divendres, 27 / de novembre / 2020 , Olot

Intercanvi d’experiències a la biblioteca Marià Vayreda d’Olot

Intercanvi d’experiències a la biblioteca Marià Vayreda d’Olot

Divendres al matí vaig compartir experiències, pràctiques i "temors" en l'era COVID-19 amb la Judit Badia, directora de la Biblioteca Marià Vayreda d'Olot. 

Quan visito altres biblioteques sempre m'agrada estar receptiva, preparada perquè em sorprenguin i sobretot deixant de banda aquesta “maleïda” centralitat de Barcelona, que molts cops ens caracteritza. És bàsic poder entrar a les biblioteques amb la mirada neta, sense jutjar, sense comparar, amb ganes de compartir i aprendre.

Amb la Judit vam poder parlar de com és de difícil la gestió d'un equipament públic, que és tan estimat pels seus usuaris, i no tan valorat pels ajuntaments, diputacions…, sobretot a l'hora de fer inversions i millores. Podria ser perquè és un equipament que no dóna guanys econòmics? Però, i les històries que passen a les biblioteques? Totes les professionals que hi treballem estem segures que la vida que hi ha dins les biblioteques té molt més valor.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"