Xerrada: Alissa Ganíeva parla de la seva novel·la La muntanya de la festa

Universitat de Barcelona | 8 de febrer de 2017

dimecres, 8 / de febrer / 2017 , Olot

Xerrada: Alissa Ganíeva parla de la seva novel·la La muntanya de la festa

Xerrada: Alissa Ganíeva parla de la seva novel·la La muntanya de la festa

Alissa Ganíeva ha parlat de la tradició i transgressió en la seva novel·la, sobre les maneres de tractar les normes d’una societat tancada. El seu llibre és com un mirall de la lluita entre el patriarcat, l’arcaisme, el consum global i les llibertats liberals.

La xerrada ha versat sobre les particularitats culturals que s’esdevenen de la lectura del seu llibre, La muntanya de la festa. Ricard San Vicente i Miquel Cabal han explicat els continguts i els detalls del llibre, que els alumnes després han recollit per preguntar una altra vegada sobre la narrativa de Ganíeva. Les dificultats polítiques que es descriuen han estat l’eix de la xerrada; dificultats que, òbviament, tenen un vessant cultural i religiós i que acaben afectant les relacions de poder implícites en les relacions de gènere.

Ha estat un plaer poder escoltar els doctors Miquel Cabal i Ricard San Vicente al costat d’Alissa Ganíeva.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"