Lucky Seven

EOI | 11 de novembre de 2019

dijous, 10 / d’octubre / 2019 , Olot

Lucky Seven

Lucky Seven

Amb una sala plena de més de 80 assistents, Huey-Min Chuang va impartir una xerrada i discussió nocturna sobre set habilitats que poden fer que qualsevol persona tingui sort en la vida quan es practiquen en la vida diària, situacions, desafiaments i la realització constant dels somnis. El grup va ser inspirat a participar en la visualització dels seus somnis primer pensant en el moment en què han aconseguit els seus objectius. Amb qui estan? Què estan fent, on són? i quan és que succeeix? Mitjançant la utilització dels nostres cinc sentits, podem veure-ho en les nostres ments i sentir en nosaltres mateixos, encara que el moment encara no ha arribat. La ciència ha demostrat que els nostres cervells no poden diferenciar entre experiències reals i imaginàries. Penseu en un suc de llimona agre, per exemple, ¿la llengua comença a sentir un formigueig, i la cara fa una ganyota de dolor a causa de l’amargor i a l’acidesa percebuda? És per això que necessitem animar pensaments positius i gratificants en la nostra meditació diària i sentiments per mantenir una bona energia i disposició cap a qualsevol cosa que ens porti la vida. Sí, podem pensar en la malaltia, la desesperació i l’ansietat!

Després que Huey-Min va portar a l’audiència a descansar al cim dels seus èxits, ella els demana que els escriguin en un tros de paper perquè els portin amb si en tot moment, fins al dia en què hagin complert aquest somni. A continuació, els diu que és important saber el per què dels seus esforços perquè pugui tenir una motivació consistent per continuar. Per també impulsar l’univers cap a les teves metes, has de compartir-lo amb altres. Una comunitat de suport proporciona força, especialment quan la col·laboració es porta a terme en una recerca comuna més que no pas en un viatge en solitari. Especialment si tots els alumnes a l’EOI estan aprenent a dominar l’anglès. Hi ha un ajust natural que es pot aprofitar per participar en activitats divertides que augmenten l’efectivitat i l’eficàcia de l’aprenentatge d’idiomes. Huey-Min sap el que es necessita per aprendre una llengua, ja que n’ha après onze al llarg de la seva vida. Fins i tot va aprendre Intel·ligència Artificial codificant habilitats de llenguatge l’any passat, de manera que no seria reemplaçada fàcilment per màquines en el futur.

Després de la visualització, conèixer els teus “perquès” i compartir amb el món, Huey-Min va demanar als assistents que defensessin la sort en les seves vides. Hi ha tres tipus de persones: a) aquelles que creuen que la sort és el destí i està predestinada, el tinguis o no, no es pot fer res al respecte; b) aquelles que creuen amb el treball dur i saber aprofitar les oportunitats quan apareixen, i l’últim tipus, c) els que creuen que neixen desafortunats, i res pot fer-los sentir diferents de tota la mala sort que sembla que tinguin. Més del 70% creu que la sort és definitivament la preparació per trobar l’oportunitat adequada, amb un petit percentatge que creu que van néixer amb sort. Ningú creu que són els més desafortunats, excepte Huey-Min, quan tenia deu anys.

Huey-Min va passar de sentir-se totalment desafortunada a descobrir que pot convertir l’adversitat en forces positives de la natura que es van convertir en la seva pedra angular de set habilitats de la sort que està compartint amb el món per a una vida millor. Avui dia, ella creu que la sort és un regal de l’univers que empenyem cap endavant com una bola de neu rodant per un turó cap a un gegantí impuls de bondat que cobreix el món.

La conferència va continuar amb la discussió de quines són les set habilitats de la sort. Abasten acrònims que lletregen B.A.L.L.S.Y.S:

Sigues el teu propi estel

Sempre en moviment

Perduts sense por

El millor xef de la vida

Súper detectiu

Ets il·limitat

Emprenedor amb esperit

Per aconseguir aquestes habilitats, un s’adapta una actitud valenta d’ardent duresa, valentia, coratge, atreviment, esperit d’aventura i valentia per canviar de la foscor a la llum, de l’última a la primera, de l’alienació al lideratge, de la solitud a la comunitat. Com el que diuen els espanyols, “tener cojones” per enfrontar-se al món.

Tota l’audiència va riure d’alguns dels acudits de Huey-Min, especialment quan tots els que es dedicaven a estirar el cos per alinear les seves postures per al creixement asseguts. Huey-Min també va entrar en detalls sobre com crear un mapa del tresor de les seves riqueses, amb parades intermèdies que recompensen els seus esforços. L’audiència també li va preguntar com tractar el fracàs, on ella va respondre proporcionant tècniques específiques per veure a través del fracàs com una oportunitat per descobrir les nostres fortaleses, àrees per a l’adquisició de noves habilitats, una millor comprensió i apreciació dels nostres propis esforços i, finalment, convertint “els fracassos en les armes secretes dels nostres èxits”.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"