Feminisme, capítol de dones i activisme

Escola Oficial d’Idiomes (EOI) | 23 d’octubre de 2018

dimarts, 23 / d’octubre / 2018 , Olot

Feminisme, capítol de dones i activisme

Feminisme, capítol de dones i activisme

Supriti Dhar va aprofitar la seva estada a Faber compartint les seves experiències amb altres residents de diferents parts del món i de diferents disciplines. Com a periodista i activista dels drets de la dona, va ser una gran oportunitat per enriquir les seves àrees de treball.

Va impartir una xerrada a l’Escola Oficial d’Idiomes el 23 d’octubre de 2018, en què va explicar com es va convertir en activista des de la seva posició de periodista i com treballa, com relaciona el seu deure amb el país.

Va mostrar el seu portal a Internet, www.womenchapter.com, un primer portal a Internet a Bangladesh basat en temes de la dona, i al qual anomena “un moviment cap a un canvi”.

Per Supriti, aquest portal és el seu “nen cerebral”. Va explicar per què necessitava una plataforma per a les dones, un espai en el qual les dones puguin expressar-se, escriure el que pensen i com va ser amenaçada pels fonamentalistes, les agències i expulsada del seu país només perquè va donar veu a les dones a través dels seus escrits.

Finalment, va demanar als joves estudiants de l’EOI que creessin el seu propi camp com ella amb passió i amor.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"