Estades individuals / Olot

MAR SALA ROMAGOSA (ZOUTEZEE)

Del 3 de juny de 2024 al 10 de juny de 2024

MAR SALA ROMAGOSA (ZOUTEZEE)
Artista multidisciplinar, música
Breslau (Polònia)

Biografia

Mar Sala Romagosa, coneguda com zoutezee, és una artista nascuda a Barcelona que resideix a Bèlgica i Polònia, i que combina disciplines sonores i visuals. És la flautista solista a l'Orquestra Filharmònica de Wrocław, membre fundadora del Nemø ensemble (BE) i la líder artística de telam::ensemble:. (PL). El treball de zoutezee s'endinsa en la performance multidisciplinària dins d'un marc sonor.

La seva carrera inclou actuacions en festivals reconeguts com O.Festival (Rotterdam), Rewire (L'Haia), Darmstädter Ferienkurse, Mixtur Festival (Barcelona) i La Biennale (Venècia). Ha estrenat obres de compositors com Gorlinsky, Guiraud i Van Parys. Al 2023 va estrenar "d.e.a.f. a third ear to a silenced body" a Barcelona, una performance multimèdia amb vídeo, electrònica i flautí, que ara s'ha representat a Brussel·les, Wroclaw, Tilburg i Brugge, al mateix any va col·laborar en el projecte "disarming II" d'Emanuel Gollob, explorant les relacions humanes i els robots.

Projecte

A FaberLlull està finalitzant el paisatge sonor per a la seva última instal·lació, "silenced echoes", que s'estrenarà a finals de juny a Survival.22 a Wroclaw. Aquesta escultura sonora específica per al lloc encarna l'essència de la contenció i l'alliberament, manifestada a través de l'essència deconstruïda de les campanes dins de la torre. Elaborada amb materials en cru, cada element aporta una veu única, teixint una narrativa que parla de les complexitats de l'expressió humana, de l'invisible i l'inaudible, transformant el silenci en un mitjà poderós d'expressió.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"