Estades individuals / Olot

MAR SALA ROMAGOSA (ZOUTEZEE)

Del 3 de juny de 2024 al 10 de juny de 2024

MAR SALA ROMAGOSA (ZOUTEZEE)
Artista multidisciplinar, música
Breslau (Polònia)

Biografia

Amb seu a Bèlgica i Polònia, Mar Sala Romagosa es va graduar al Conservatori Superior de Música del Liceu (Barcelona) i va fer els seus màsters en música clàssica i contemporània a Gant i a Anvers (Bèlgica). Mar Sala és la piccolo solista a l'Orquestra Filharmònica de Breslau (Polònia), és un dels membres fundadors de nemø ensemble (Bèlgica) i líder artístic de telam::ensemble:. (Polònia).

També ha treballat amb GAMEensemble, Transparant i HERMESensemble i ha actuat en festivals com O.Festival, Rewire, Darmstädter Ferienkurse, En Avant Mars, Mixtur Festival i La Biennale, Canti Spazializzati#15. Mar Sala ha col·laborat i estrenat creacions de Gorlinsky, Guiraud, Jacobs, Pàmies, Van Parys, Dossena, entre d'altres. L'artista també ha treballat juntament amb Emanuel Gollob i el seu projecte desarmador amb l'objectiu de fer viscudes corporalment les relacions alternatives.

L'any 2023 sota el nom artístic de zoutezee va estrenar "d.e.a.f. a third ear to a silencied body". Una instal·lació performativa que inclou vídeo, electrònica i piccolo en el seu nucli.

Projecte

d.e.a.f. inicialment va començar com un projecte en solitari on combina poesia, arts visuals i sons per donar veu al cos silenciat. El concepte va sorgir d'un estat de consciència restringida, un recipient buit en el qual es torna a despertar la consciència de l’oïda. Per tant, d.e.a.f. pretén reactivar, resintonitzar, reinspirar, repensar i tornar a experimentar l'estímul sonor que l'envolta. Partint d'una perspectiva no essencialista en la qual el pensament del so en si mateix és literalment impensable per tal de fer més completa la pròpia imatge mental. d.e.a.f. és una instal·lació d'investigació en curs estrenada el gener de 2023. En aquesta versió específica a Faberllull, Mar Sala vol explorar un pas enllà la manipulació conscient.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"