Estades individuals / Olot

LIA IBAÑEZ MOROS

Del 15 de gener de 2024 al 29 de gener de 2024

Biografia

Actriu (Institut del Teatre, 2021) i psicòloga de formació (UAB, 2018), s’endinsa en el món de la música l’any 2017, concursant en certàmens de cançó d’autor. De manera gairebé instintiva, autodidacta, comença a compondre les seves cançons, recolzant-se en la paraula i la interpretació dels seus versos. Guanyadora de nombrosos reconeixements, Lia Sampai publica el seu primer disc “La Fada Ignorant” l’any 2019, fruit del premi que va obtenir al Concurs de Cantautors de la FI d’Andorra el 2018. Va ser per enregistrar aquest primer treball, que Lia Sampai comença a treballar amb Adrià Pagès, guitarrista i compositor, amb qui han publicat també un segon disc l’any 2021, anomenat “Amagatalls de llum” (Segell Microscopi). A dia d’avui prepara un tercer treball, on parlarà de les Terres de l’Ebre; bressol de les vivències de la cantautora que són sempre llavor de les seves cançons.

Projecte

Durant la estada, vull crear el tercer disc de Lia Sampai: composar les cançons i els arranjaments per al nou àlbum que parlarà de les terres de l’Ebre. També vull dedicar temps a la preparació de la imatge i videoclips que acompanyaran el projecte. Aquí una breu descripció de com imagino el tercer disc: UN DELTA FRÀGIL Les terres de l'Ebre: un territori, un espai polític, una parla. Una terra banyada, rica i fèrtil, diversa en vida, gust i paraula. Sovint silenciada, encara oblidada, massa temps perduda. Per Lia Sampai les terres de l'Ebre són llar i refugi, bressol de cançons que ens reviuen el paissatge de la seua infantesa i joventut. Un Delta que és per ella font d'inspiració, espai de trobada i reconnexió amb les arrels, la tradició i la veu pròpia. Una veu ebrenca, un parlar del sud que ara es vol fer escoltar amb aquest tercer treball per reivindicar i celebrar aquest tresor del país nostre. El proper àlbum de Lia Sampai acompanyada d'Adrià Pagès ens parla de les terres de l'Ebre en la seva totalitat: des de la seua bellesa natural al seu abandó social i polític, tot passant per les vivències pròpies de la cantautora.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"