Lia Sampai porta els sons del Delta de l'Ebre a l'auditori de Can Trona

divendres, 19 / de gener / 2024 , Olot

Lia Sampai porta els sons del Delta de l'Ebre a l'auditori de Can Trona

Lia Sampai porta els sons del Delta de l'Ebre a l'auditori de Can Trona

El Centre Cultural de Can Trona, a la Vall d'en Bas, es va omplir per escoltar la música de Lia Sampai. La resident de faber va oferir un concert acompanyada del guitarrista Carlo Fidel. Els dos van presentar en primícia algunes de les cançons que conformaran el seu nou disc que publicaran a l'abril, Un Delta Fràgil. Es tracta de temes ambientats al Delta de l'Ebre, una terra que la la Lia coneix molt bé ja que és el lloc de procedència de la seva família i on ella hi ha estiuejat durant molts anys.

A part de les cançons dedicades al Delta de l'Ebre, al concert també van interpretar alguns temes cubans, havaneres i peces del seu repertori recollides en treballs anteriors com és el cas, per exemple, del tema Tornar. La proximitat que ofereix la sala i els temes escollits van crear un clima ítim entre artistes i públic que va empènyer els espectadors a demar diversos bisos als artistes. En acabar, tothom qui ho va voler va poder-se emportar un disc de l'artista.

Lia Ibañez és a Faber precisament per preparar les cançons que conformaran aquest nou disc dedicat al Delta de l'Ebre. Durant aquesta estada a la residència, l'ànima de Lia Sampai aprofita per compondre alguns dels temes, repensar arranjaments i preparar la imatge i els videoclips que acompanyaran el projecte.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"