Estades individuals / Olot

DIONYS DÉCREVEL

Del 21 de novembre de 2023 al 1 de desembre de 2023

DIONYS DÉCREVEL
Escriptor i traductor
Vallvidrera

Biografia

Escriptor i traductor franco-suís, nascut l’any 1976, viu i treballa a Vallvidrera. Autodidacte, de llengua materna francesa, és sobretot poeta però també lletrista, novel·lista, guionista i dialoguista. Es va traslladar a Barcelona el 2018 i va començar a escriure en català i castellà. És traductor d’ambdues llengües al francès. L'any 2023 participa en el primer taller ViceVersa català-francès organitzat per l'Institut Ramon Llull al Col·legi Internacional de Traductors Literaris. Ha publicat 3 poemaris, en diverses revistes, i forma part de Rimbaud après Rimbaud, una antologia de poetes del segle XX comissionada per Claude Jeancolas, publicada per Textuel. També és lletrista per la cantant Fishbach i el grup Les Imprudents.

Projecte

Jo tradueixo el poemari Les ocultacions de la poeta Anna Gual, publicat per els Edicions Proa (Barcelona) l'any 2022. El meu objectiu és finalitzar la traducció del recull, format per 47 poemes, i fer-lo publicar en versió bilingüe per una editorial francòfona.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"