Estades individuals / Olot

ALICIA LUÑO LAGUÉNS

Del 24 d'octubre de 2023 al 31 d'octubre de 2023

ALICIA LUÑO LAGUÉNS
Artista multidisciplinària
Andorra la Vella

Biografia

Artista multidisciplinària que en els seus inicis treballa el dibuix, evoluciona cap a la pintura d’una tendència impressionista, que sovint s’allunya de la figura en favor d’explosius colors i de pinzellades vigoroses. Compaginant la pintura i la gestió cultural, l’artista Alicia Luño creu en l’entesa cultural com una qüestió necessària per ampliar la cosmovisió d’un mateix i de la societat. Per aquest motiu l’artista es planteja temàtiques que narren tant les preocupacions personals, com les de l’entorn que es transforma. Informalista i expressionista, sense descuidar un punt “kitsch” que provoca perspectives heterogènies en el visitant.

Projecte

Durant a residència treballaria en dos projectes. Per una banda, treballaria la línia de la Investigació i coneixement de noves perspectives en el disseny de projectes culturals de cooperació.

En aquest sentit, la cerca de l'existència de xarxes internacionals que poden permetre un intercanvi més gran d'experiències i informació, per apropar-se als fenòmens artístics contemporanis. El procés de recerca el culminaria amb la creació d’una obra plàstica.

Per altra banda, el projecte que proposo anomenat "il·lustració d’històries i contes. entorn natural i recerca personal", segueix una línia relacionada amb la recuperació de l'autoconfiança i la inspiració amb l'entorn natural. El punt de partida del projecte és la formació amb els anys d’ un “llenguatge intern”, el qual ha pogut ser beneficiós o nociu per a la nostra vida, depenent del seu contingut i que ens ha portat a un bloqueig creatiu i d’autoconfiança.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"