Trobada d’Alicia Luño i Joan Casamitjana

dissabte, 28 / d’octubre / 2023 , Olot

Trobada d’Alicia Luño i Joan Casamitjana

Trobada d’Alicia Luño i Joan Casamitjana

Com a part del treball desenvolupat durant l'estada, l'artista Alicia Luño s'ha reunit amb el terapeuta Joan Casamitjana, per tal de desenvolupar un programa d'activitats dirigides a adults que busquen trobar la satisfacció personal i l'acceptació a través de l'art.

L'ésser humà, en la seva complexitat, s'enfronta constantment al repte de definir-se a si mateix, d'expressar la seva veritable identitat, i de comprendre la seva relació amb el món. A través de les referències de teràpia, vibració personal, l'expressió artística i la consciència individual, emergeix una experiència enriquidora que ens convida a explorar les múltiples capes de l'ésser.

La teràpia artística ens convida a explorar la nostra identitat més enllà de les màscares exteriors. És un procés d'acceptació de qui som realment, fent emergir humilitat dins de nosaltres, la qual ens permet connectar amb la nostra essència autèntica.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"