Estades individuals / Olot

EMMA REGADA

Del 1 d'octubre de 2023 al 6 d'octubre de 2023

EMMA REGADA
Performance i escultura
Andorra la Vella

Biografia

Emma Regada, nascuda el 1993 a Andorra, es va formar a l'Escola de Belles Arts de la Universitat de Barcelona. Regada treballa principalment en performance i escultura. Va realitzar el Màster Educació Artística i actualment treballa en escoles d’art amb nens, joves, jubilats i també a l’hospital amb el departament de salut mental. Entre el 2015 i el 2013 ha obtingut nombrosos premis i ha exposat àmpliament entre Catalunya i Andorra. És una de les sòcies fundadores del col·lectiu de performance Nus-Nu a Barcelona i del col·lectiu artístic La Xarranca. Actualment te 5 escultures públiques entre Andorra i Barcelona. Ha participat simposis i formacions com ara: 2019 – el projecte 7 Trails for Mixity a Bulgària (2019). 2017 – Intercanvi cultural amb PirineusCreatius a Florència. (2017)

Projecte

Emprenc una nova etapa en la que vull intercanviar i expandir els coneixements que tinc sobre la performance com a eina de canvi. Vull participar en festivals de perfomance, realitzar workshops, assistir a cursos i realitzar residències en diferents països del món. Pel moment tinc acordades residències a Lisboa, Costa Rica i Catalunya, entre altres que estan en tràmits. La residència Faberull m’ofereix un espai al principi de tot aquest recorregut, on poder organitzar totes les llibretes plenes d’idees i dibuixos que tinc, per crear una guia del treball a realitzar, crear esquemes i mapes de referents, contactes, festivals... I finalment organitzar l’estudi que faré durant aquest any per després realitzar workshops sobre el moviment, el cos, l’individu, el col·lectiu, la por, la crítica....

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"