Emma Regada a l'Escola d'Art d'Olot

dilluns, 2 / d’octubre / 2023 , Olot

Emma Regada a l'Escola d'Art d'Olot

Emma Regada a l'Escola d'Art d'Olot

Com a part de la seva residència individual, l'artista andorrana Emma Regada s’ha desplaçat a l’Escola d’Arts d’Olot per parlar de les tècniques i els materials que fa servir en la seva producció escultòrica. Aquesta sessió estava adreçada a l’alumnat d’escultura de la mateixa escola; els i les estudiants, una quinzena en total, han pogut dialogar amb la resident per comentar dubtes i inquietuds.

En una segona sessió, Emma Regada ha parlat del seu camí cap a la performance, en una activitat on han participat una desena de persones, entre estudiants i professorat del centre. L’artista considera que aquest tipus d’accions efímeres són un altre vessant de la seva creativitat i li serveixen per explorar i créixer en l’àmbit artístic, emocional i personal. Al final de la xerrada hi ha hagut intercanvi d’opinions amb el públic assistent.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"