Estades temàtiques / Investigar sobre guerra i teatre en l’escena actual / Olot

DANIELA PAULETTI

Del 16 d'octubre de 2023 al 23 d'octubre de 2023

DANIELA PAULETTI
Doctoranda
Montevideo - Uruguai

Biografia

Gestora cultural, productora artística i investigadora d'arts escèniques. Dissenyadora teatral graduada a l'EMAD. El 2019 es va especialitzar en Gestió Cultural a la UdelaR, postgrau de la Facultat de Ciències Socials. És magíster en Teoria i Història del Teatre per la Facultat d'Humanitats i Ciències de l'Educació (FHCE) d'Uruguai i cursa el mestratge en Polítiques Culturals de la UdelaR – CURE. Ha treballat com a productora executiva de diversos espectacles teatrals a Rio de la Plata. Ha realitzat gires de distribució d'espectacles nacionals i internacionals com a gestora i productora d'arts escèniques. El 2020 va guanyar el 1er Premi del concurs d'assaig teatral AINCRIT amb el seu assaig "Margarita Xirgu des d'un enfocament feminista". Ha produït i gestionat nombrosos projectes d´arts escèniques i audiovisuals amb una perspectiva social, política i de drets humans. Les seves línies de recerca aborden les figures mítiques al teatre rioplatenc des d'una perspectiva feminista a través de relats orals i documentals. Des del 2013 treballa a la televisió pública "TV Ciutat".

Projecte

Debatrem com l’escena del segle XXI reflecteix les guerres contemporànies i com des del teatre podem comprendre millor el món actual.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"