Estades individuals / Olot

LEE HONG

Del 8 de maig de 2023 al 11 de maig de 2023

LEE HONG
Escriptora
Corea del Sud

Biografia

Escriptora coreana que ha publicat cinc llibres. Va guanyar el '31st Today's Writer Award' 2007 i The1st Young Art Frontier per la literatura del Korean Art Council i va ser nominada al Korea Times Award per la literatura amb A Christmas Picnic el 2010. El tercer llibre, People who Loved Me, va ser seleccionada com a grans novel·les del Korea Art Council 2020. A més, ha estat fent un projecte d'intercanvi internacional, col·lecció conjunta coreana-holandesa de novel·les curtes l'any 2023. Impartirà una conferència de literatura coreana a INALCO França, la Universitat d'Aix-Marsella l'abril de 2023 i la UAB de Barcelona a principis de maig de 2023.

Projecte

Durant la meva estada a faberllull Olot escriuré una novel·la curta, Soc un mentider, i faré una xerrada sobre literatura coreana.

La meva experiència inoblidable del programa de residència d'escriptors faberllull

La meva primera impressió de la residència faberllull va ser només una paraula: "Wow...." Per ser sincera, no vaig poder tancar el ratolí i vaig perdre les paraules durant 10 minuts, ja que era una zona increïblement bella i tranquil·la envoltada de grans natures. Vaig obrir la finestra de l'habitació de l'hotel i em van tocar petites llàgrimes. Era per primera vegada que visitava Olot i em vaig enamorar de la zona des del primer dia. Em vaig inspirar i vaig començar a escriure apassionadament el meu conte. Vaig sentir que la història m'esperava a l'Olot. Tenia un altre pla de la història, però vaig haver de canviar la història ja que tenia moltes ganes d'escriure una història concreta a Olot on em donés una idea única i fresca. Mentre escrivia la meva història curta a la residència, tots els membres de faberllull em donaven suport amablement de diverses maneres. Vaig tenir la sort de ser-hi. Vaig poder centrar-me completament en la meva escriptura creativa i vaig poder acabar un primer esborrany de la història curta en 4 dies. Vaig saber que vaig ser la primera escriptora coreana que feia estada a faberllull. Quan vaig marxar, vaig recomanar la residència a escriptors coreans, francesos i holandesos que han estat fent el projecte internacional d'intercanvi de Lit amb mi. Asseguro que molts escriptors s'inspiraran meravellosament de la seva pròpia història creativa a Faberllull Olot i m'encantaria tornar-hi.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"