Estades individuals / Olot

ALENA VODÁKOVÁ

Del 21 de novembre de 2022 al 26 de novembre de 2022

ALENA VODÁKOVÁ
Candidata a doctorat
República Txeca

Biografia

Candidata a doctorat als Estudis Iberoamericans de la Universitat Charles de Praga. El seu tema se centra en la història de les danses tradicionals mexicanes de l'estat de Veracruz i la seva percepció dins la societat mexicana.

Té un màster en Història de l'Art, diversos anys d'experiència com a guia turística en diversos museus de Berlín i un currículum viu de danses adquirides que inclou danses folklòriques, tradicionals i altres com salsa, bachata, forró, etc.

No existeix un ballarí equivocat, només cal trobar el ball adequat per a la teva ment, cos i naturalesa de la teva ànima.

Projecte

Durant la meva estada a Faberllull m'agradaria fer una recerca sobre la dansa sardanista i el seu paper i significat per a la societat catalana. Això hauria de servir de base per a la futura plataforma d'informació sobre les tradicions catalanes, concretament la rica col·lecció de danses tradicionals i la seva història. Aquestes observacions també m'han d'ajudar amb el tema de la meva tesi. La dansa pot servir com una poderosa eina en la formació de qualsevol nació i en el transcurs de la història es podria utilitzar força universal. El meu objectiu és revelar pas a pas aquesta connexió.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"