Estades individuals / Olot

TIM MACGABHANN

Del 14 de novembre de 2022 al 24 de novembre de 2022

TIM MACGABHANN
Escriptor i investigador doctorand
Irlanda i Mèxic

Biografia

Tim MacGabhann viu a la Ciutat de Mèxic des del 2013. Després d'un breu període de treball com a reporter, va publicar les seves dues primeres novel·les, Call Him Mine i How to Be Nowhere, amb Weidenfeld i Nicolson. Ha rebut tres vegades la beca de literatura de l'Arts Council of Ireland, i la seva ficció i no-ficció apareix a Dublin Review, The Stinging Fly i Winter Papers. Durant els propers tres anys treballarà en un doctorat en escriptura creativa a la Universitat d'East Anglia, amb finançament de CHASE. L'any vinent participarà en una residència d'un mes al Centre Culturel Irlandais. Imparteix escriptura creativa a les classes magistrals anuals d'Under the Volcano a Tepoztlán, Mèxic.

Projecte

Treballaré en la meva tesi, que és una teoria lacaniana de l'escriptura tramada versus l'assaig a través del prisma del sinthôme, i en una novel·la sobre la majoria d'edat ambientada a l'Uruguai i l'Argentina dels anys setanta, amb el teló de fons de la resistència dels Tupamaros. lluitar. També espero editar i enviar alguns poemes mentre soc allà.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"