Estades individuals / Olot

IEVGENIIA PETRENKO

Del 10 d'octubre de 2022 al 17 d'octubre de 2022

IEVGENIIA PETRENKO
Editora científica, escriptora i genealogista
Ucraïna i Alemanya

Biografia

Ievgeniia va néixer a Kharkiv, Ucraïna. Es va graduar a l'Acadèmia de Cultura. El seu treball va incloure la investigació de la història de Kharkiv al segle XX. Durant molts anys va estudiar els esdeveniments de la Segona Guerra Mundial a Ucraïna. Durant els últims 15 anys va participar en el projecte nacional "Llibre de la memòria d'Ucraïna". L'objectiu del projecte és la recerca de les tombes dels soldats i la commemoració dels participants de la Segona Guerra Mundial, un estudi objectiu dels fets d'aquella època. Els resultats del seu treball es poden trobar en llibres i nombroses publicacions. Ievgeniia és coautora i editora de l'edició històrica “Llibre de la memòria d'Ucraïna. Regió de Kharkiv” (8 volums), “El llibre nacional de memòria de les víctimes de l'Holodomor de 1932-1933 a Ucraïna. Regió de Kharkiv" (Holodomor - la gran fam), "Enciclopèdia de monuments d'història i cultura d'Ucraïna".

Projecte

En els darrers temps he estat investigant la genealogia i la història local. Durant els darrers anys, he estat investigant la història del poble de Mokhnach (situat prop de la ciutat de Kharkiv). Vaig fer còpies de molts documents als arxius de Kharkiv i Kíev. Vaig recollir històries dels habitants, articles de diaris i fotos úniques. Ara estic treballant en el llibre històric "Mokhnach: poble i gent (segle V aC - segle XXI dC)". Durant la meva estada a a faberllull Olot treballaré en el meu llibre.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"