Estades individuals / Olot

IEVGENIIA PETRENKO

Del 10 d'octubre de 2022 al 17 d'octubre de 2022

IEVGENIIA PETRENKO
Editora científica, escriptora i genealogista
Ucraïna i Alemanya

Biografia

Ievgeniia va néixer a Kharkiv, Ucraïna. Es va graduar a l'Acadèmia de Cultura. El seu treball va incloure la investigació de la història de Kharkiv al segle XX. Durant molts anys va estudiar els esdeveniments de la Segona Guerra Mundial a Ucraïna. Durant els últims 15 anys va participar en el projecte nacional "Llibre de la memòria d'Ucraïna". L'objectiu del projecte és la recerca de les tombes dels soldats i la commemoració dels participants de la Segona Guerra Mundial, un estudi objectiu dels fets d'aquella època. Els resultats del seu treball es poden trobar en llibres i nombroses publicacions. Ievgeniia és coautora i editora de l'edició històrica “Llibre de la memòria d'Ucraïna. Regió de Kharkiv” (8 volums), “El llibre nacional de memòria de les víctimes de l'Holodomor de 1932-1933 a Ucraïna. Regió de Kharkiv" (Holodomor - la gran fam), "Enciclopèdia de monuments d'història i cultura d'Ucraïna".

Projecte

En els darrers temps he estat investigant la genealogia i la història local. Durant els darrers anys, he estat investigant la història del poble de Mokhnach (situat prop de la ciutat de Kharkiv). Vaig fer còpies de molts documents als arxius de Kharkiv i Kíev. Vaig recollir històries dels habitants, articles de diaris i fotos úniques. Ara estic treballant en el llibre històric "Mokhnach: poble i gent (segle V aC - segle XXI dC)". Durant la meva estada a a faberllull Olot treballaré en el meu llibre.

Un lloc inspirador

En aquest món boig i agitat, hi ha una forta manca de pau i tranquil·litat. Ara és molt difícil trobar un lloc on puguis amagar-te del tràfec de la vida quotidiana, estar sol amb tu mateix i amb els teus pensaments, i ser creatiu. Però jo vaig tenir la sort de trobar-lo.

La residència Faberllull d'Olot és un lloc increïble que us inspira i us permet treballar de forma productiva i relaxar la vostra ànima. Aquí vaig poder avançar en el meu projecte i portar-lo a la següent fase de recerca.

En aquest lloc màgic vaig conèixer gent creativa meravellosa amb una experiència personal i laboral que em va resultar molt interessant i també útil.

M'alegro haver tingut l'oportunitat de conversar amb els alumnes de l'escola Interlingua. No només parlem de genealogia i història, sinó que també compartim coneixements i resultats de les nostres investigacions.

Estic molt agraïda per aquesta oportunitat. Faberllull és l'espai perfecte per a la creativitat i la investigació científica. La inspiració que vaig rebre aquesta setmana em permetrà continuar la meva feina amb més entusiasme.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"