Ievgeniia Petrenko amb alumnes de rus a Interlingua

dimarts, 11 / d’octubre / 2022 , Olot

Ievgeniia Petrenko amb alumnes de rus a Interlingua

Ievgeniia Petrenko amb alumnes de rus a Interlingua

La genealogia com a estil de vida

M'alegro d'haver tingut l'oportunitat de conversar amb els alumnes de l'escola Interlingua. Hem parlat de la genealogia com a estil de vida.
Vaig parlar del meu treball, de la meva recerca (sobre el projecte nacional «El llibre de la memòria d'Ucraïna» dedicat a l'estudi de la història de la Segona Guerra Mundial). Em vaig centrar en el tema de la recerca de llocs d'enterrament de soldats de la Segona Guerra Mundial i vaig parlar de com els familiars encara els busquen. Els participants de la reunió van ser molt actius. Junts hem trobat moltes coses en comú en la història d'Ucraïna, Espanya i Alemanya. Hem parlat de la recerca de documents als arxius d'aquests països. Després passarem al tema de la genealogia.
En la nostra conversa vam parlar sobre el significat i els mètodes de cerca moderns, problemes i dificultats, el paper de la memòria. Vaig explicar les meves investigacions en un petit poble ucraïnès prop de Kharkiv i vaig mostrar l'arbre genealògic de la família en què estic treballant. Em va alegrar escoltar les històries de les famílies dels alumnes i em va sorprendre gratament quan un d'ells va mostrar un gran rotllo del seu arbre genealògic.
Així doncs, no només vam parlar de genealogia i història, sinó que també vam compartir coneixements i els resultats de la nostra investigació entre nosaltres.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"