Estades temàtiques / Moviments migratoris i refugi al segle XXI / Olot

GIL MUALEM-DORON

Del 1 de febrer de 2022 al 11 de febrer de 2022

GIL MUALEM-DORON
Artista i director creatiu
Regne Unit

Biografia

El Dr. Gil Mualem-Doron és un artista transdisciplinari premiat que desenvolupa i utilitza pràctiques compromeses socialment i políticament. El seu treball investiga àrees com les històries urbanes, la justícia social i racial, la identitat i el nacionalisme, les migracions i el desplaçament i l'estètica transcultural. Sovint, el seu treball es realitza a través de tallers en museus, centres comunitaris i biblioteques i llocs quotidians a l'aire lliure.

La seva obra s'ha exposat àmpliament al Regne Unit i a l'estranger, com ara la Tate Modern, el Turner Contemporary, el Liverpool Museum i el People's History Museum, Turner Contemporary, així com a galeries i museus dels EUA, Països Baixos, Berlín, Espanya, Israel i el Sud. Àfrica. Ha rebut l'encàrrec de crear obres d'organismes com The Mayor of London, Arts Depot, Jewish Museum, South Bank Centre, Sussex Wildlife Trust i Ben & Jerry's.

És el fundador i director creatiu del Socially Engaged Art Salon, una organització artística responsable de la producció d'exposicions i esdeveniments artístics al Centre Black and Minorities Ethnics Community Partnership (BMECP) i al LGBTQ+ Ledward Centre, Brighton, Regne Unit.

Projecte

Tinc l'objectiu d'escriure un breu assaig fotogràfic biogràfic sobre la història de les múltiples migracions i desplaçaments que la meva família va experimentar a Àsia, l'Orient Mitjà i Europa al segle XX i fins al II mil·lenni aC. L'assaig fotogràfic inclourà la connexió única d'Olot amb la història dels jueus al sud d'Europa. També s'informarà de conceptes com les "identitats descentrades" de Hall, l'"espai diaspòric" de Brah i el tercer espai de Bhabha.

A més, impartiré dos tallers participatius: La meva bandera de la diversitat, com a part del projecte The New Union Flag, un treball social i polític que pretén substituir la bandera del Regne Unit i un altre taller, "Unmasking Difficult Questions", sobre el paper de les arts. en temps de crisi.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"