Estades individuals / Olot

FERRAN OROBITG ANGLARILL

Del 4 d'abril de 2022 al 8 d'abril de 2022

FERRAN OROBITG ANGLARILL
Life in progress
Cervera (LLeida, Catalunya)

Biografia

Es dedica de manera professional i exclusiva a les Arts de carrer des de fa 20anys. L'any 2003, va cofundar amb Ivan alcoba la companyia Fadunito, amb la qual ha treballat a gairebé totes les fires i festivals de teatre de carrer d'Espanya i ha viatjat amb els seus espectacles a més de 30 països de tot el món. El 2007-2009 va cursar la Fai Ar, Formació avançada i itinerant d' arts de carrer a Marsella, França. El 2017, amb la creació del seu primer "solo" LIMITS, presentat a Fira Tàrrega, comença una nova línia d'investigació paral.lela a la companyia, on treballa la recerca i experimentació personal en nous llenguatges. El 2019 comença a impartir classes de teatre de carrer a l'aula de Teatre de LLeida. El 2020 va obtenir la Beca de la Generalitat sobre investigació i recerca en les arts escèniques amb el projecte, Arts Escèniques i Salut. El 2021 coorganitza amb Cruma, la primera edició de SPASA, Street Performing Arts Summer Academy, Formació internacional d'especialització en Arts de Carrer de dues setmanes de duració.

En l'actualitat està investigant en la Transversalitat del Triangle: Cultura-Educació-Salut.

Projecte

El treball consisteix en una investigació sobre "la mirada a l’espai públic", on precisament es confronta una dualitat, l'espai privat (la persona), amb l’espai públic, i el que “transita” pel mig és la MIRADA.

A Faber llull m'agradaria treballar i aprofundir en la part on relaciono la Mirada amb l'Espai Públic.
La mirada i el punt de vista: Com situant a les persones en diferents perspectives, podem veure coses molt diferents.
Es l’espai realment públic, si hi ha barreres per alguna persona? Treballar el concepte de la mirada cap a l’accessibilitat física del propi espai.
Mirada pública/privada, podem parlar de tipus de mirades depenent del lloc on ens trobem?
Mirada filosòfica.
segons Merlau-Ponty filosofar es “aprendre de nou a veure el món”.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"