Estades individuals / Andorra

COLBY THERIAULT SMITH

Del 11 de maig de 2022 al 31 de maig de 2022

COLBY THERIAULT SMITH
Cineasta
Old Lyme, Connecticut

Biografia

Colby Theriault Smith és un cineasta que explora temes de la cultura local, la connexió humana, la natura i el surrealisme. Colby es va graduar amb una llicenciatura en producció cinematogràfica a la Universitat Estatal de San Diego el 2019 i té previst obtenir el seu MFA en cinema documental l'any vinent a la Universitat de Tel Aviv. Ha viatjat molt a l'estranger per llocs com Cambodja, Israel, Turquia i Suècia per participar en la creació de documentals. El novembre del 2020, va passar un mes vivint a Bayramic, Turquia, amb una parella local. Allà els va ajudar amb la collita d'olives alhora que filmava la vida quotidiana de la parella i dels seus treballadors. Aquest experiment es va convertir en el curtmetratge Elinize Sağlık (La salut a les teves mans).

Projecte

Durant la meva estada tinc previst fer un rodatge d'una pel·lícula de natura experimental que ressalti la serenitat natural de Coma Pedrosa i del Parc Natural Comunal de les Valls del Comapedrosa. El meu objectiu és capturar els cims, valls, llacs, tarns, plantes i vida salvatge de la regió i donar-li forma a un curtmetratge experimental, comparable a un collage.

La meva estada a Faber Andorra va ser una veritable experiència d'immersió. Vaig ser-hi exactament tres setmanes. Va ser temps suficient per sentir-me com un local. Des del principi em vaig sentir com a casa. Vaig passar gran part del meu temps a la natura, vaig anar al Parc Natural de ComaPedrosa unes quantes vegades al llarg de la meva estada, ja que era el tema del meu projecte. Vaig passar dues nits acampant al refugi, a mig camí de la muntanya. El paisatge a la muntanya és magnífic, ja que s'hi veu tot el país d'Andorra. Les persones que vaig conèixer durant la meva estada van ser increïbles. Meritxell va ser la meva amfitriona i sempre va ser molt organitzada i comunicativa. Em va presentar molta gent i va organitzar totes les meves activitats. Aquesta residència m'ha fet sentir molt benvingut a Andorra.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"