Colby Theriault Smith participa al Festival Ull Nu d'Andorra

dissabte, 28 / de maig / 2022 , Andorra

Colby Theriault Smith participa al Festival Ull Nu d'Andorra

Colby Theriault Smith participa al Festival Ull Nu d'Andorra

Colby Theriault Smith participa al Festival Ull Nu per mostrar una versió inacabada de la pel·lícula que rodarà a Andorra durant la seva estada. L’artista explica en primera persona la seva experiència com a resident de Faber Andorra i com ha treballat per captar la serenitat del Comapedrosa. També projecta el seu curtmetratge documental ‘Elinize Saglık’ (Salut per a les teves mans) que segueix la vida de Sevinç (Abla) Özkaya i al seu marit Hüsamettin mentre cullen olives al poble de Bayramiç, a Canakkale, Turquia. Són ajudats per voluntaris, treballadors i les seves mares respectives, que responen ambdues al nom de Hafize.

"Va ser una oportunitat absolutament increïble. Vaig tenir el meu propi temps per fer una presentació de les meves pel·lícules. Durant el meu "Pro talk" vaig projectar dues pel·lícules, vaig parlar de les meves inspiracions, del procés creatiu i vaig mostrar una mostra del que havia estat treballant a Faber Andorra. La gent del festival també va ser molt acollidora i em va convidar a anar a la resta de projeccions i concerts"

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"