Estades individuals

SERGE BULAT

Del 7 de juny de 2022 al 28 de juny de 2022

SERGE BULAT
Artista multidisciplinari, compositor, dissenyador de so, escriptor
Estats Units

Biografia

Serge Bulat és un artista, compositor i dissenyador de so multidisciplinari moldavo-nord-americà, que ha contribuït a l'escena artística europea i nord-americana, explorant diversos mitjans: des de música i imatges fins a videojocs, produccions de ràdio i teatre.
Les obres més destacades de l'artista són "Queuelbum" (premi IMA al Millor Àlbum Electrònic), el videojoc immersiu "Wurroom" (creat en col·laboració amb Michael Rfdshir), les instal·lacions audiovisuals "Third World Walker" i "INKBLOT" (presentades a festivals i conferències arreu del món, incloent NYCEMF / EUA, Convergence / Regne Unit, Technarte / Espanya, New Music Gathering / EUA i Video Art Forum / Aràbia Saudita.
L'enfocament artístic de Bulat és sovint percebut com una meditació sobre les arts, la filosofia, la ciència i la societat; i tracta temes tan diversos com la creativitat, la tecnologia, la realitat, la cultura i la identitat.
Les últimes activitats artístiques inclouen el llançament dels àlbums multiformat "Wurmenai", "Similarities Between Fish And A Chair" (una col·laboració amb artistes de 10 països) i la partitura del videojoc experimental "Isolomus".

Projecte

El projecte en el qual m'agradaria treballar és "Inkblot", una experiència sonora pensada com a prova psicològica, però ampliada per sentits addicionals. Una de les idees principals "Inkblot" és la identitat, a més és fonamental treballar amb sons autèntics i afegir ubicacions per a la recerca i evolució del projecte. L'objectiu dels meus projectes no és només lúdic, sinó que l'objectiu principal és utilitzar tots els elements i eines que s'han parlat anteriorment per alimentar la ment, la creativitat i la individualitat, amb el resultat d'establir un format nou i ampliat per a les pràctiques artístiques.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"