Estades individuals / Andorra

SERGE BULAT

Del 7 de juny de 2022 al 28 de juny de 2022

SERGE BULAT
Artista multidisciplinari, compositor, dissenyador de so, escriptor
Estats Units

Biografia

Serge Bulat és un artista, compositor i dissenyador de so multidisciplinari moldavo-nord-americà, que ha contribuït a l'escena artística europea i nord-americana, explorant diversos mitjans: des de música i imatges fins a videojocs, produccions de ràdio i teatre.
Les obres més destacades de l'artista són "Queuelbum" (premi IMA al Millor Àlbum Electrònic), el videojoc immersiu "Wurroom" (creat en col·laboració amb Michael Rfdshir), les instal·lacions audiovisuals "Third World Walker" i "INKBLOT" (presentades a festivals i conferències arreu del món, incloent NYCEMF / EUA, Convergence / Regne Unit, Technarte / Espanya, New Music Gathering / EUA i Video Art Forum / Aràbia Saudita.
L'enfocament artístic de Bulat és sovint percebut com una meditació sobre les arts, la filosofia, la ciència i la societat; i tracta temes tan diversos com la creativitat, la tecnologia, la realitat, la cultura i la identitat.
Les últimes activitats artístiques inclouen el llançament dels àlbums multiformat "Wurmenai", "Similarities Between Fish And A Chair" (una col·laboració amb artistes de 10 països) i la partitura del videojoc experimental "Isolomus".

Projecte

El projecte en el qual m'agradaria treballar és "Inkblot", una experiència sonora pensada com a prova psicològica, però ampliada per sentits addicionals. Una de les idees principals "Inkblot" és la identitat, a més és fonamental treballar amb sons autèntics i afegir ubicacions per a la recerca i evolució del projecte. L'objectiu dels meus projectes no és només lúdic, sinó que l'objectiu principal és utilitzar tots els elements i eines que s'han parlat anteriorment per alimentar la ment, la creativitat i la individualitat, amb el resultat d'establir un format nou i ampliat per a les pràctiques artístiques.

"Una explosió imprescindible"

La residència Faber va superar les meves expectatives! Les meves esperances, interessos i idees inicials van ser transportats i amplificats, culminant amb una explosió creativa.

Per a un artista, investigador o qualsevol professional del regne, estar a Andorra i Faber és un bitllet de sort. Si un està buscant una immensa font d'inspiració, aquest és exactament el lloc.

No només per la singularitat de la natura que t'envolta, sinó també per la riquesa cultural, l'amabilitat de les persones i la generositat per compartir el seu amor pel país.

En el meu cas, no només a través de l'art vaig conèixer aquest nou territori, sinó sobretot a través de la gent. Els locals estan ansiosos d'introduir què és el millor d'Andorra per als cercadors com jo, què és Andorra i com us podeu beneficiar d'estar aquí.

Com a europeu i nord-americà, vaig poder connectar igual: com a moldau em vaig sentir com a casa, i com a nord-americà em vaig sentir acollit, comprès i estimat.

És un món extraordinari, recomano a qualsevol que experimenti i s'inspiri.

A través de Faber, pots formar part d'aquest món i probablement serà part de tu.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"