Estades individuals

CORNEL-PETER RODENBUSCH

Del 3 de febrer de 2022 al 24 de febrer de 2022

CORNEL-PETER RODENBUSCH
Historiador (Medievalista)
Barcelona

Biografia

Hstoriador de l'edat mitjana i especialitzat en història de dret de Catalunya.

Es va formar a la Universitat de Tübingen en historia i arqueologia medieval tant com ciència de les religions. El seu interès per Catalunya ja es va formar durant els seus estudis i va culminar en un treball final dedicat a un historiogràfic de Catalunya i una estada com a primer becari internacional a l'Institut d'Estudis Catalans. Després va treballat una temporada com a guia turístic, especialitzat en famílies i grups interessats en la història medieval de Catalunya.

Últimament va acabar el Doctorat en Cultures Medievals de la Universitat de Barcelona sota la direcció de Josep Maria Salrach i Blanca Garí. Actualment està col·laborant en un projecte de recerca per crear el segon volum d'una col·lecció diplomàtica de les fonts judicials i de resolucions de conflictes del segle XII a Catalunya.

Projecte

El projecte proposat és l'inici d'un estudi relacionat amb la funció del saig a Andorra a l'edat mitjana. Es base en les resultats de la recerca feta per la tesi doctoral que ja cobreix el temps fins a l'any 1130. L'objectiu de l'estada seria familiaritzar-se amb els arxius tant com preparar una possible publicació si les fons ho permeten.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"