Activitats de Cornel-Peter Rodenbusch a Faber Andorra

dimarts, 8 / de març / 2022 , Andorra

Activitats de Cornel-Peter Rodenbusch a Faber Andorra

Activitats de Cornel-Peter Rodenbusch a Faber Andorra

Durant la meva estada a Andorra vaig poder fer dues entrevistes telefòniques, una per la ràdio d'Andorra i l'altre pel diari BonDia. Ambdues han tingut ressò i han despertat l'interès per la història del país. A més a més, he pogut donar una ponència al Ministeri de Cultura i Esports exposant alguns punts claus de la meva tesi doctoral. Aquesta exposició va ser tot un èxit amb la sala plena i un públic interessat que al final de la sessió va mostrar a través de les seves preguntes el seu interès i comprensió sobre els temes exposats.

També m’ha servit per retrobar-me amb companys historiadors que feia temps que no havíem coincidit i per fer nou contactes amb gent que treballa en el mateix àmbit professional. Tot plegat ha estat molt útil i estic molt content d'haver pogut fer aquestes activitats.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"