Estades temàtiques / Violència política i teatre al segle XXI / Olot

IRENE SALZA

Del 24 de setembre de 2021 al 1 d'octubre de 2021

IRENE SALZA
Doctoranda
Torí (Itàlia)

Biografia

Irene Salza és una investigadora de doctorat en Estudis Teatrals a la Universitat Autònoma de Barcelona. Després d'un màster en Teatre Social i Comunitari a la Universitat de Torí, el 2007 es va involucrar professionalment al teatre social com a artista, formadora i autora de projectes de teatre i desenvolupament comunitari. Actualment s'ocupa de teatre, direcció d'espectacles, gestió de tallers i producció d'instal·lacions artístiques a Itàlia ia l'estranger, treballant amb ONG, universitats, associacions, municipis. Ha contribuït en projectes de teatre social a Palestina, Albània, Bòsnia i Malta. Ha posat en marxa diversos projectes sobre diversos temes, com el gènere, la interculturalitat, la salut, la igualtat d'oportunitats, la ciutadania activa entre d'altres. En els últims anys, ha analitzat a fons el treball de les instal·lacions participatives, que introdueix com accions artístiques integrals en els seus projectes de teatre.

Projecte

Durant la meva estada a Faberllul Olot faré una xerrada sobre el desenvolupament de la investigació sobre la violència política al teatre italià contemporani. Dirigiré un dels grups de lectura sobre un text triat en relació amb el tema estudiat i, entre altres activitats, participaré en un debat sobre les referències teòriques. Amb tot el grup, constituirem les bases per a la construcció de la Xarxa Internacional d'Investigadors Teatrals d'Amèrica Llatina i Europa.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"