Estades temàtiques / INNOVACIÓ PEDAGÒGICA / Olot

ROXANNA PASTOR FASQUELLE

Del 17 d'abril de 2018 al 27 d'abril de 2018

ROXANNA PASTOR FASQUELLE
Especialista en primera infància
Ciutat de Mèxic (Mèxic)

Biografia

Roxanna Pastor és professora universitària de la Facultat de Psicologia de la Universitat Nacional Autònoma de Mèxic (UNAM). Durant els darrers trenta anys, juntament amb els seus estudiants de postgrau, ha après dels nens, les famílies i els professors de la primera infància en entorns comunitaris.

Durant els últims set anys, ha dissenyat i dirigit un projecte internacional que vol facilitar el benestar emocional dels nens, adolescents i dones i homes adults a través de llibres de contes de “saviesa” que ens mostren formes flexibles per abordar els nostres conflictes emocionals.

Des de l’any 2015 és a Espanya fent recerca sobre l’actuació d’un professor amb nens (des del naixement fins als 3 anys) i les famílies. Aquest estudi de cas s’està duent a terme en una escola pública de primera infància a Pamplona, que segueix la filosofia educativa de Reggio Emilia.

Projecte

Durant la meva estada a Faber escriuré sobre la meva experiència com a investigadora en una aula de primera infància. Em centraré en la relació que vaig desenvolupar amb el professor i en el nostre procés reflexiu, que em va fer qüestionar algunes de les meves idees sobre l’educació i el meu paper com a professora de professionals de la primera infància.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"