Estades temàtiques / INNOVACIÓ PEDAGÒGICA II / Olot

ERICA BUIST

Del 19 de febrer de 2019 al 2 de març de 2019

ERICA BUIST
Escriptora, periodista i locutora
Londres

Biografia

Erica va començar com a comediant en el circuit de Londres i després va passar a escriure per a premsa. Anteriorment va treballar a The Guardian i ara és periodista i conferenciant independent. Escriu principalment per a The Guardian, però també ha publicat a The Sunday TimesThe MirrorThe Debrief, en diverses revistes literàries, i ha estat una convidada freqüent en podcasts i en BBC Radio. Actualment està escrivint un llibre titulat This Party’s Dead, en el qual viatja a set dels festivals de la mort del món, desencadenats pel dia en què ella i el seu marit van trobar el seu pare mort. Parla castellà amb fluïdesa després de viure a Mèxic durant dos anys, i també parla italià, francès i mandarín nominal.

Projecte

Durant la meva residència a Faber, treballaré en les meves memòries de no-ficció This Party’s Dead, en les quals visitaré set festivals sobre la mort per saber com altres persones en el món tracten des del coneixement aquest tema. Em centraré particularment en la intersecció entre la mort i l’inequitat, i si el fet d’ometre la menció de la mort a l’escola (fins i tot en les matèries de ciències) perjudica la nostra capacitat per processar-la.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"