Estades temàtiques / POLÍTIQUES DE DIVERSITAT / Olot

HUEY-MIN CHUANG

Del 8 de novembre de 2019 al 22 de novembre de 2019

HUEY-MIN CHUANG
Directora de Desenvolupament Econòmic i Empresarial
Nova York

Biografia

La Sra. Huey-Min Chuang treballa actualment en el desenvolupament de polítiques i programes estratègics per a petites empreses, empreses propietat de minories i/o dones, iniciatives de socors en casos de desastre i projectes generals de desenvolupament econòmic estatal. Ha guanyat nombrosos premis professionals i internacionals de lideratge pel seu treball en el desenvolupament econòmic de la comunitat i la reforma educativa. La Sra. Chuang ha rebut el següents reconeixements: 2012 Crain’s New York 40 under 40 StarPublic Service Young Leader and the International Scholar to Taiwan in 2013, 2014 American-Swiss Foundation Young Leader, a 2016 U.S.-Spain Council Young Leader, a 2016 Presidential Leadership Scholar Finalist, a 2017 Top Ten Outstanding Global Young Person, i 2017 Charter School Public Service Leader for Educational Reforms , entre molts altres reconeixements.

La Sra. Chuang també és artista visual i escriptora. Els seus escrits han aparegut en el lloc web de Recovering the Self Journal, World Hospice and Palliative Care, i a la Future Historical Society. Les seves obres “Recycle is Culture” s’exhibeixen a la Galeria Kenektid, “Mother and Child -Suitcase Full of Hope” (Mare i fill, maleta plena d’esperança) i es van estrenar en l’exposició BAM Fisher Teknopolis, i “Forks on the Road: War Sum Up”, presentat en el Fòrum Cultural Puffin. També hi havia guanyat el tercer premi a l’International Film on Hospice Care pel seu documental “Journeying Home with Mom” ​​el 2012. A més, va ser cofundadora de dues escoles charter de dos idiomes per a nenes al sud del Bronx, que es van presentar en una pel·lícula finalista nominada a l’Oscar, “Joe’s Violí” el 2017.

Projecte

La diversitat apresa de les experiències de la vida o viscuda a través de trets culturals inherents pot produir meravelles en el món, així com servir com un calder de creativitat i possibilitat. Alhora, també pot estimular i posar en relleu les diferències, els conflictes i els reptes en circumstàncies complexes. Com integrar aquests descobriments en una força positiva per a la comprensió, l’acceptació i la causa de la celebració en lloc de la desharmonia?

A Faber, Huey-Min té la intenció de treballar en el seu projecte “Lucky Seven – 7 Skills I learned at 10 that Made Em Lucky for Life” (Set habilitats que vaig aprendre als 10 anys i que em van fer afortunada de per vida), convertint la diversitat en l’adversitat en actius per a tota la vida. Treballarà en històries que inspiren, ensenyen i proporcionen passos estratègics d’acció per ajudar els altres, especialmenteals joves, a aprofitar la seva sort a través de set habilitats que va aprendre a dominar als deu anys d’edat durant el seu temps com el d’altres a Buenos Aires, l’Argentina.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"