Estades temàtiques / LITERNATURA / Olot

LAIA LLOBERA SERRA

Del 13 d'octubre de 2020 al 23 d'octubre de 2020

LAIA LLOBERA SERRA
Poeta i traductora
Barcelona

Biografia

Laia Llobera és poeta, traductora i crítica literària. Llicenciada en Traducció i Interpretació (2004) i doctora en Llengua i Literatura Catalanes (2015) per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Ha publicat cinc llibres de poemes: Cicles (2009), Més enllà dels grills (2011), Certesa de la llum (2014), Boscana (2018) and Llibre de revelacions (2020). Ha rebut alguns premis entre els quals destaquen el Premi de Poesia Mediterrània Pare Colom, de Mallorca, i el Premi Alella a Maria Oleart. La seva poesia ha estat inclosa a Mig segle de poesia catalana: del Maig del 68 al 2018 i ha estat traduïda a l’anglès, a l’italià i al castellà.

Projecte

Durant la meva estada a la residència Faber m’agradaria treballar en un nou projecte relacionat amb la dimensió sagrada de la natura, posant especial èmfasi en la visió de la natura com a teofania.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"