Diàleg: La Terra és viva? Perspectives indígenes i contemporànies, Divendres 16 d'octubre, Núria Social (Olot)

divendres, 16 / d’octubre / 2020 , Olot

Diàleg: La Terra és viva? Perspectives indígenes i contemporànies, Divendres 16  d'octubre,  Núria Social (Olot)

Diàleg: La Terra és viva? Perspectives indígenes i contemporànies, Divendres 16 d'octubre, Núria Social (Olot)

Faberllull Olot i l’Associació Silene  en col·laboració amb  Núria Social, organitzen un acte sobre el tema: La Terra està viva? Perspectives indígenes i contemporànies, amb la participació de l’escriptora Laia Llobera, el filòsof-politòleg Jorge Riechmann, el biòleg-filòsof Andreas Webber, i el filòsof de la ciència Jordi Pigem. El diàleg serà presentat i moderat per Josep Maria Mallarach, doctor en biologia ambiental i coordinador de l’Associació Silene.

En aquests temps de crisi sistèmica (sanitària, social, climàtica, biodiversitat, etc.) i d’incerteses creixents, cal repensar els paradigmes que ens hi han dut i explorar visions que ens ajudin a transitar vers un nou equilibri possible. L’acte és promogut per la Diputació de Girona.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"