Estades temàtiques / Olot

COMUNICADORS VISUALS

Del 23 de setembre de 2020 al 28 de setembre de 2020

COMUNICADORS VISUALS

En aquesta estada es reuneixen quatre persones que es dediquen als mons de la imatge, la literatura i la creació audiovisual. David Cirici, que és escriptor i ha fet molts guions de sèries i programes de televisió; Carles Prats, que ha dirigit diversos canals i programes de TV i fa documentals; Max Martínez, càmera de vídeo i tècnic de so, i Enric Jardí, dissenyador gràfic, docent i autor.

El projecte en el qual treballaran pretén donar forma a un projecte personal d’Enric Jardí, qui ha estat recopilant-ne informació durant quatre anys. Una recopilació de conceptes sobre imatge fixa, aïllats en temes individuals. La idea és trobar una manera d’explicar el món de les imatges de manera no lineal, és a dir, ni endreçat per conceptes formals (línia, punt, textura…), ni de la representació (figuració, paisatge, retrat, perspectiva…), ni històrics en una línia del temps (renaixement, barroc, etc), ni des del punt de vista de la semiologia (signe, icona, simbol, etc.). I l’objectiu d’aquest projecte és un documental per capítols.

Residents

ENRIC JARDÍ

ENRIC JARDÍ

Dissenyador gràfic i autor
MAXIMILIANO MARTÍNEZ

MAXIMILIANO MARTÍNEZ

Fotògraf, editor, dissenyador de so
RICARD MAS PEINADO

RICARD MAS PEINADO

Historiador i crític d’art

Opinions

Què diuen de nosaltres els residents

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"