Estades temàtiques / COMUNICADORS VISUALS / Olot

DAVID CIRICI ALOMAR

Del 23 de setembre de 2020 al 28 de setembre de 2020

DAVID CIRICI ALOMAR
Escriptor
Barcelona

Biografia

David Cirici i Alomar (Barcelona, ​​11 de febrer de 1954) és un escriptor català. És llicenciat en Filologia Catalana i membre del PEN català i de l’AELC. És professor de llengua i literatura catalanes. Ha treballat com a guionista de televisió i ha dirigit, durant vint anys, la seva pròpia agència de publicitat, Cirici Comunicació. Actualment es dedica exclusivament a l’escriptura.

Projecte

El nostre projecte, amb Enric Jardí, el cineasta Carles Prats i l’operador de càmera Maximilian Martínez, consisteix a avançar en una lectura semiòtica d’alguns elements gràfics o inconogràfics populars, des dels emoticones al color dels productes mèdics, des de la representació visual de conceptes abstractes com futurtecnologia o salut fins a l’anàlisi de conegudes imatges corporatives… I de tot això pretenem fer potser un documental, o un programa d’espais curts per a la televisió.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"