Taller de Ferran Joanmiquel Pla a l’Animal Teatre d’Andorra

divendres, 7 / de juny / 2024 , Andorra

Taller de Ferran Joanmiquel Pla a l’Animal Teatre d’Andorra

Taller de Ferran Joanmiquel Pla a l’Animal Teatre d’Andorra

Ferran Joanmiquel Pla, resident a Faber Andorra, ha impartit un taller de teatre aquest dijous a l’escola L’Animal Teatre d’Andorra. El taller, dirigit a majors de 16 anys, ha girat al voltant dels estereotips masculins i femenins, els rols de gènere i les seves contribucions socials.

Aquest taller tracta el Teatre de la Imatge, un subgènere dins el que s’anomena Teatre de l’Oprimit. A través de la representació i expressió corporal estàtica es tracten una sèrie de conceptes. Les imatges dalt l’escenari ajuden a generar debat al voltant d’aquestes situacions.

Ferran Joanmiquel Pla és un dramaturg, director i professor de teatre de Girona. Aquests dies fa una estada a Faber Andorra per escriure la seva nova obra teatral Frontera, que tracta de la relació entre un pare i un fill i com ells dos encaren la mort.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"