Taller de Yael Haskal, als alumnes de El Galliner de Girona

dijous, 6 / de juny / 2024 , Olot

Taller de Yael Haskal, als alumnes de El Galliner de Girona

Taller de Yael Haskal, als alumnes de El Galliner de Girona

L’escriptora i intèrpret Yael Haskal ha impartit un taller als alumnes del centre de formació teatral El Galliner de Girona. La resident a Faberllull ha dirigit la seva sessió al voltant del Neo-Futurisme, una forma de crear una narrativa estètica, pensada per a escriptors i artistes.

Haskal ha estudiat i treballat aquesta tècnica durant set anys. El Neo-Futursime permet als artistes explicar les seves històries personals sobre l’escenari. Els participants al taller han creat peces de teatre breus, a partir d’històries viscudes. Durant la sessió s’ha après a representar narracions no il·lusòries, a trencar la quarta paret entre públic i actors i a respondre al món que ens envolta a través d’una narració autobiogràfica.

Yael Haskal és una escriptora i intèrpret amb seu a Berlín i Nova York. És membre de La MaMa's Great Jones Repertory Company i de New York Neo-Futurists, amb qui col·labora en diferents disciplines. La seva pràctica inclou poesia, videoart, dramatúrgia, titelles i performance art. Les seves obres s’han representat en un munt d’escenaris d’arreu dels Estats Units.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"